✔️ Levering hjem eller pakkeshop ✔️ 100% økologisk og bæredygtigt  ✔️ Ingen minimumsordre ✔️ Altid friske grøntsager og frugter

Aronia - det lille bær med store egenskaber

Oprettet d. under Ingredienser

Aronia - det lille bær med store egenskaber

Aroniasaft er superfruit

... Lille, yndig og spækfyldt med sunde næringsstoffer.


Aroniabær har en karakteristisk og syrlig smag, når man spiser bærene ubehandlet. Men blandet med sukker og vand, er dens smag uimodståelig. Aroniabærets farve er dybrød og karakterfuld - en farve der giver udtryk for dens sunde næringsstoffer, bestående af bl.a. vitaminer og mineraler, der giver dit immunforsvar et spark i den rigtige retning. Ikke mindst er aroniabæret rig på antioxidanter, hvilket betegner dette lille vidunder som superfruit.

 

Aroniabæret er blandt de stærkeste antioxidanter, da den beskytter mod frigivelse af frie radikaler, der dannes ved bl.a. stress, røg, usund kost osv. Aroniabæret hjælper således på alt hvad der omfatter din sundhed; infektioner, blodtryk, hjerte, hjerne og indvendige organer.

Køb ren aroniasaft hos Økovejen.dk

De mørkelilla aroniabær med deres intense farve og sur-søde smag, er kernen i den økologiske aroniasaft. Saften er fremstillet af omhyggeligt udvalgte aroniabær. Saften kan nydes opblandet med vand og sukker, hvis man synes smagen er for skarp. Den kan også sagtens drikkes ren, f.eks. som et frisk "shot" hver morgen. Blot et par centiliter dagligt vil have store indvirkninger på dit fysiske og psykiske helbred.

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar