✔️ Levering hjem eller pakkeshop ✔️ 100% økologisk og bæredygtigt  ✔️ Ingen minimumsordre ✔️ Altid friske grøntsager og frugter

Glutenfri bagning med loppefrøskaller

Oprettet d. under Økologiske bagetips

Glutenfri bagning med loppefrøskaller

Bagning med loppefrøskaller gør dine bagværk luftige og lækre!

Økologiske loppefrøskaller er utrolig gode at bage med, da de giver dit bagværk fylde, smag og fibre. Tørrede loppefrøskaller er naturligt glutenfri, med et højt indhold af fibre, der er særligt velegnet til glutenfri bagning da de øger strukturen og giver brødet en bedre konsistens. Du kan desuden bruge loppefrøskaller i vand, juice og smoothies.

Glutenfri bagning med loppefrøskaller

Det lyder måske en anelse selvmodsigende... at bage uden gluten. Men det kan sagtens lade sig gøre. De brød du kender fra bageren, der er lækkert og luftigt, er faktisk ikke så langt igen fra hvordan dit glutenfrie bagværk kan blive. I almindelige brød er det glutenproteinet der skaber de lækre og luftige brød vi kender så godt. Men hvorfor skal dem som ikke tåler gluten undvære samme lækre konsistens? Bag med loppefrøskaller og få et fuldkommen fantastisk og saftigt resultat, som din mave og dine tarme vil elske og nyde godt af.

Men for at få et lækkert resultat er der én særlig ting du skal bruge - nemlig loppefrøskallerne. Loppefrøskallerne har den geniale effekt, at de binder væsken i bagværket og bliver til en ”gele” når de tilsættes vand, og er derfor et kært hjælpemiddel under den glutenfrie bagningsproces, idet loppefrøskallerne tilfører brødet eller kagen en fyldig og luftig konsistens, som normalt forsvinder når gluten er fravalgt i bagværket.

Køb dine loppefrøskaller hos os her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar