✔️ Levering hjem eller pakkeshop ✔️ 100% økologisk og bæredygtigt  ✔️ Ingen minimumsordre ✔️ Altid friske grøntsager og frugter

Komposterbar engangsservice - nej tak til plastik

Oprettet d. under Miljøvenlige råd

Komposterbar engangsservice - nej tak til plastik

Komposterbar engangsservice - nej tak til engangsplastik

Engangsservice er ikke det bedste miljøvenlige valg, men det kan være nødvendigt og en nem løsning. Dog er der stor forskel på, hvilken engangsservice du vælger, nemlig om den er lavet af plastik eller træ.

 

Bestik i træ, tallerkener i papir og krus i pap, er det bedste miljøvenlige valg du kan tage, når der er behov for engangsservice til f.eks. havefesten og børnefødselsdagen.

Hos Økovejen kan du købe vores miljøvenlige engangsservice stykvis, så du kun køber det, som du har brug for, og dermed ikke har en masse liggende derhjemme, som samler støv eller bliver smidt ud.

EU forbyder engangsplastik

Du har formentlig hørt om eller læst den gode nyhed om, at EU forbyder engangsplastik. Forbudet mod engangsplastik omfatter bl.a. engangsservice i plast, herunder knive, gafter, skeer og tallerkener, samt et forbud mod vatpinde og sugerør af plast. Disse produkter bliver forbudte i 2021.

 

Vi er glade for tiltaget om mindre plastik - du finder i vores sortiment bæredygtige og miljøvenlige produkter af kopper, tallerkener og bestik, som ikke er af plastik, så du stadig kan få engangsservice, som ikke belaster vores kære planet.

Farvel til plastikservice

Når EU's forbud træder i kraft i 2021, vil plastikservice ikke længere være at finde i butikkerne, men hvorfor ikke begynde allerede nu?
Vores bæredygtige kopper og tallerkener i papir er både et mere økonomisk og miljørigtigt valg, da du sparer miljøet for unødvendig plastikproduktion og samtidig sparer penge da du kan vælge det nøjagtige antal du behøver. Bestikket passer godt til havefester, børnefødselsdage eller en picnictur, hvor der skal bruges bestik i store mængder eller hvor du blot ønsker at slippe for opvasken.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar