✔️ Levering hjem eller pakkeshop ✔️ 100% økologisk og bæredygtig webshop ✔️ Ingen minimumsordre

3 fornuftige tiltag, som hjælper miljøet

Oprettet d. under Miljøvenlige råd

3 fornuftige tiltag, som hjælper miljøet

Miljøet kræver handling… det ved vi alle. Der er heldigvis ting, vi selv kan gøre, indtil de store politiske handlinger træder i kræft. Her er 3 nemme råd til hvad vi selv kan gøre:

 

Undgå at bruge plastikposer

Pak i stedet dine varer fra supermarkedet ind i medbragte bærenet, anvend glas, bøtter eller Wrappy indpakningspapir til dine madvarer i hjemmet. På denne måde minimerer / fjerner du helt brugen af plastik. Det handler blot om vaneændringer. Plastik er et valg vi selv træffer om vi vil bruge. Ikke en nødvendighed.

 

Brug tandpastapastiller

Tandpastapastillerne er fri for mikroplast og sparer desuden miljøet for en masse overflødig plastik, da plastiktuben er sparet væk. Pastillerne er nemme at bruge og kommer i en kompostbar pose – dermed intet affald/spild og kun rene, nedbrydelige ingredienser.

 

Køb økologiske produkter og råvarer

Dine økologiske valg sparer miljøet, insekterne, dyrene og dig for skadelige, kemiske sprøjtegifte, der kan være potentielt sygdomsfremkaldende for din sundhed. Du finder på Økovejen.dk et stort udvalg af økologiske madvarer og nonfood-produkter, samt økologiske, friske frugter og grøntsager.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar