✔️ Levering hjem eller pakkeshop ✔️ 100% økologisk og bæredygtig webshop ✔️ Ingen minimumsordre

Derfor er en økologisk livsstil så meget bedre for miljøet og dig

Oprettet d. under Miljøvenlige råd

Derfor er en økologisk livsstil så meget bedre for miljøet og dig

Der er mange gode grunde til at vælge en økologisk livsstil og takke nej til den konventionelle. Du får her en lille forklaring på, hvorfor en økologisk livsstil gavner dig, modsat en ikke-økologisk/konventionel.

 

Økologiske afgrøder indeholder, modsat konventionelle, flere næringsstoffer og har derfor flere sundhedsfremmende effekter på din krops fysiske og psykiske sundhed og velbefindende. Ikke mindst er den økologiske livsstil sundere for os som mennesker at leve, det gavner desuden insekterne, dyrene og moder natur.

 

Et andet inspirerende aspekt ved den økologiske livsstil er, at afgrøderne får lov til at vokse sig store og modne uden brug af kemi. Dette fremmer de gode og sunde vitaminer og næringsstoffer i den mad, vi indtager, og gavner desuden økosystemet, da naturen ikke forstyrres af pesticider og anden kemi. De økologiske afgrøder forbliver længere tid i vækstfasen, modsat konventionelle, og der dannes derfor flere antioxidanter i disse afgrøder, som gavner din sundhed.

 

Opsummeret er økologiske afgrøder og produkter sundere for dig at indtage, da de ikke indeholder pesticider og farlig kemi, og da de som en bonus er rige på vitaminer og antioxidanter, idet de har fået lov at modnes i naturens egen cyklus.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar