✔️ Levering hjem eller pakkeshop ✔️ 100% økologisk og bæredygtigt  ✔️ Ingen minimumsordre ✔️ Altid friske grøntsager og frugter

Vind gavekort på 500 kr.


Elsker du at lege i køkkenet, lave de lækreste økologiske opskrifter, den vildeste smoothie eller har du opskriften på den skønneste veganske dessert? Så har du nu chancen for hver måned at vinde et gavekort på 500 kr. til Økovejen.dk.

 

Økovejen har tonsvis af økologiske og miljøvenlige ingredienser og produkter, så du kan være kreativ i køkkenet. Vi ser så mange lækre og inspirerende billeder af jeres kreationer. Det synes vi, at alle skal have lov til at se, så I kan blive lige så inspirerede, som vi bliver… for hvad er federe end at lade sig inspirere af andre? Ja, det ved vi heller ikke – altså lige ud over at spise en lækker økologisk kage eller den vildeste grøntsagssuppe :-D

DERFOR UDLODDER VI ET GAVEKORT PÅ 500 KR. HVER MÅNED BLANDT INDSENDTE OPSKRIFTER.

Sådan deltager du:

Indsend en opskrift på en ret, suppe, dessert, kage, smoothie eller brød – ja alt, hvad der passer til det økologiske køkken.
Opskriften skal indeholde mindst 1 billede. Din opskrift skal indeholde en ingrediensliste og fremgangsmåde – og har du en historie på, er det bare fedt.

ALT skal være originalt. Dvs. det skal være din egen opskrift og dine egne billeder og videoer, hvis det ønskes. Du må ikke kopiere fra internettet eller en kogebog.

 

Send opskriften til: info@oekovejen.dk og mærk emnefeltet med ”ØKOMAD”

Vedhæft opskriften i mailen eller word/pdf format og billederne i jpg/png format.

 

Økovejen forbeholder sig ret til at poste alle opskrifter på vores hjemmeside – også dem, som ikke vinder. Vi vil også rette slåfejl. Opskrifterne vil blive lagt under 'opskrifter' på bloggen. Vi skriver også dit navn som poster på selve opskriften, så alle kan se, at det er dig, der har lavet den.

Hvis du allerede har en blog eller en instagram-profil, vil vi gerne fra din opskrift på Økovejens side linke til din blog/instagram. Dette skal du blot skrive til os.

Den første uge hver måned trækker vi en vinder blandt deltagerne i den forgange måned. Vinderen bliver den person, som vi vurderer, er kommet med den mest originale, spændende og gode opskrift. Vi vil tilmed prøve nogle af opskrifterne af – MUMS.